Heippa vaan kaikki seuraajat, täällä ollaan!

Pääsin puolen vuoden työttömyyden jälkeen töihin päivän varoitusajalla ja siellä ollaankin oltu ihan riittämiin. Päivitykset ovat olleet aika harvoja, anteeksi siitä. Teen 2-vuorotyötä, tämä kesä mennään ainakin näin. Kovasti toivon, että työt jatkuisivat mukavassa työyhteisössä, mutta jos eivät, niin sitten pääsisin taas kirppistelemään useammin ja tekemään loppuun näitä käsityöhommia. Niin tai näin, molemmissa puolissa olisi paljon positiivista ;).

Juhannuskin tuli ja meni, mutta sateet...niitä riittää. Virkkuukoukkukin on ollut ihan toimettomana koko kesäkuun. Aloittelin kesäistä puuvillaneuletta, malli Suuri Käsityö (5-6/2015). Siinä tehdään langankierroilla hauskaa kuvioneuletta, mutta itselläni meni neljästi uusiksi, ennenkuin ymmärsin, kuinka sitä oikein neulotaan. Ei mene aina niinkuin Strömsössä ;D Lankana on Novitan Hanko, vuorottelen värejä, niin tulee varmaankin hauskempi. Tulollaan siis etukappale ja puikot kokoa 7 ja 8.

image.jpgimage.jpg

Pihallakin olen häärännyt, sain naapurilta kuunliljoja. Istutin ne orapihlaja-aidan viereen, jotta siihen tulisi hauska 'reunus'. Saapa nähdä, miten idea onnistunee?

image.jpg

Iiriksetkin kukkivat tänä vuonna taas ihanissa väreissään, ja purppuraomenapuukin on innostunut toisena kesänään kukkimaan jo noin parinkymmenen kukan voimin. Sitähän en tiedä, ovatko sen omenat syötäviä?

image.jpgimage.jpg

Tällaisia terveisiä tällä kertaa,

K