Moi, kiirettä pitää näin keväällä, mutta enhän toki ole teitä unohtanut!

image.jpg.

Olen käynyt läpi vaatekaappiani ja sopivasti voitin (tykkäämällä Facebookissa päivityksestä) ilmaista kirppismyyntiaikaa Järkikirppikselle kaksi viikkoa! Tulipa niin sopivaan saumaan, kiitos siitä universumille (ei maksettu mainos). Teille, jotka ette ole ko. paikassa käyneet, kirppis sijaitsee Limingantullissa Kärkkäisen "aidan takana" eli osoitteessa Alasintie 10, 90400 Oulu.

Minulle sopivin tapa käydä kaapit läpi on tyhjentää koko hela hoito lattialle ja siitä sitten aloittaa valkkaaminen. T-paidat, pitkähihaiset, housut ja niin edelleen omiin pinoihinsa ja siten näkee mukavasti esim. kuinka monta paitaa oikein omistat. Sitten otin aina pinon kerrallaan ja kävin läpi että meneekö se roskiin/kierrätykseen, kaappiin vai myyntiin. Yllättävän monta t-paitaa Muija omisti, voin kertoa. Ihmeellistä tosin, että niistä vain muutama on päivittäisessä käytössä. Montako vaatetta kutakin olisi sinun mielestäsi aihetta omistaa? Riittäisikö esim. 10 t-paitaa aikuisen naisen arkeen (ja juhlaan)?

Kyllähän noita näyttäisi olevan aika kasa jo lähdössä myyntiin. Vielä varastossa olisi muutama "nyssäkkä" läpikäymättä...

image.jpg

Sitten viikon löytöön. Marimekon laukut näyttävät pikkuhiljaa hiipineen meille asumaan, ja mikäs siinä! Paksua kangasta ja Made in Finland. Joku halusi luopua isosta olkalaukustaan 8 eurolla ja minä nappasin sen kotiin. Kierros pesukoneessa ja ei muutakuin kovaa käyttöä! Voisinkin joku kerta tehdä päivityksen kaikista Marimekon laukuista jotka omistan...niistä vain yksi on uutena ostettu.

Laukun allaoleva matto on muuten myös kunnon kierrätysmatto. Aikanaan ostin valkoisen metrisen maton kirpputorilta mutta sen reunat aaltoilivat pahasti, toisesta kohdasta matto oli 80 cm leveä ja toisesta vain 70. Purin maton ja vein kuteet yhdessä mieheni vanhojen rikkinäisten t-paitojen kanssa tädilleni, joka on innokas matonkutoja. Takaisin tuli entistä ehompi parimetrinen suora räsymatto eteiseen. Maton elämä jatkui monta vuotta!

image.jpg

Tähän loppuun mankelikevennys :D! Tämä kaunokainen majaili 1kirpparilla 45 euron hintaan. Toivottavasti se sai hyvän kodin.

image.jpg

Mukavaa vapun odotusta teille kaikille.

-k